GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şerif Dalgıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Santraç Turnuvası

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlandı.

Mrt

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) “Kim Ramazan’ın gelmesiyle sevinirse Allah ona cehennemi haram kılar” buyurmaktadır. Biz de sevincimizin göstergesi olarak #RamazanSokağı’mızı hazırladık.
Sürpriz sonlu :)

Hoş geldin 11 Ayın Sultanı, Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Vakti  Kuşanmak Projesi

40 HADİS EZBERLEME YARIŞMASI

İmam Hatipler Gecesi

Soru Çözüm Masası

9.Sınıf Veli Toplantısı

Ock

3 Ayları yaptığımız törenle karşıladık. Okulumuzda pano süsleme yarışması yapıldı, kazanan sınıfları tebrik ediyoruz.
Gaziantep İl Müftülüğü Vaizesi Cemile Hoca'ya da teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85.yıl dönümünde saygı, minnetle ve rahmetle anıyoruz..

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

Ekm

"Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah'in izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik." (Ahzab Suresi, 45-46)

Ögrencilerimizle hak yoluna çağıran o davetçiyi andık ve o güzel Nebi'nin dogum gününü kutladık.
İyi ki doğdun Ya Rasulallah

Şehitkamil Müftülüğü Vaizesi Ebru Tercan Hocamıza "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu bir sohbeti için de teşekkür ederiz.